Hatice Hatun Anaokulu
Levent Mahallesi 1713 Sokak No13 Yüreğir / ADANA

VİZYON

Çocukların, kaliteli ve verimli bir okul öncesi eğitime katılımlarını ve kendilerini gerçekleştirmeleri yolunda ilk adımı atmalarını sağlamak.

MİSYON

Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, Sosyal ilişkileri güçlü, İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, Çevreye ve doğaya duyarlı, Öz bakım becerilerini kazanmış, Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek için gerekli eğitim ortamını sağlamak.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

07:30 / 12:30 12:30 / 17:30

KLİMA